Starší žáci bojují o body, přípravky slaví vítězství

Mladší přípravka zaznamenala další úspěchy, když po bojovném výkonu vyhrála venkovní zápas proti Plané 7:4 a následně zvítězila na hřišti Včelné 10:2. Tým ukazuje neustálé zlepšování jak v kolektivní hře, tak v individuálních dovednostech.

Starší přípravka odehrála venkovní zápas proti Čtyřem Dvorům, kde předvedla skvělý výkon a zvítězila vysokým rozdílem. Hráčům a hráčkám se dařilo jak v individuálních soubojích, tak v kombinační hře. V dalším zápase proti Dolnímu Bukovsku vyhráli 20:2. Tým se ještě potýká s jednodušším zakončením a včasnými přihrávkami. Na zlepšení těchto aspektů hry budou hráči dále pracovat na trénincích.

V Sedleci odehráli starší žáci těžký zápas poprvé na celé hřiště v sestavě 10+1. Navzdory podmáčenému terénu a nedostatku hráčů, kdy měli k dispozici jen dva náhradníky z mladších žáků, sehráli vyrovnanou partii. Hned ve 3. minutě nás poslal do vedení Michal Boček, ale soupeř rychle srovnal. Naše kombinační hra však fungovala, a díky individuální akci Tomáše Interholce a chladnokrevnému zakončení Šimona Lesniaka jsme šli do poločasu za stavu 3:2. Bohužel na začátku druhého poločasu Sedlec vyrovnal a hra se pak přelévala z jedné strany na druhou. Nevyužité šance, kdy jsme byli sami před brankářem, nás nakonec stály body. V 74. minutě soupeř vystřelil z dálky, a míč po mokrém trávníku skončil v naší brance. Zápas tak skončil 3:4, a i když jsme na body měli, neproměněné šance nás budou mrzet. Pochvalu si ale zaslouží všichni hráči, včetně mladších, bez nichž by tato soutěž nebyla možná.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *