Dívky OFS ČB U13 ukázaly skvělou formu

Výběr OFS České Budějovice WU13 absolvoval v pondělí 30. září první kolo nové meziokresní soutěže 4 GIRLS LEAGUE, které se konalo v Lažištích. Dívky odehrály šest utkání, ze kterých si připsaly dvě výhry, tři remízy a jednu porážku, což je vyneslo na třetí místo průběžné tabulky.

Trenér Jiří Malý zhodnotil jejich výkon s nadšením: „Holky si vedly skvěle. Měli jsme zřetelnou herní převahu a vytvořili jsme si spoustu šancí, ale soupeřky měly výborné brankářky, které nás často zastavily. Herní projev týmu se s každým zápasem zlepšoval, dívky nabíraly sebevědomí a troufly si na odvážná fotbalová řešení, která běžně v zápasech se smíšenými týmy nevidíme.“ Největší radost měl trenér z týmové soudržnosti: „Vytvořili jsme nový tým s maximálním počtem patnácti hráček, rovnocenně zastoupených z ročníků 2012, 2013 a 2014. Holky si lidsky skvěle sedly a jsou výbornou partou. Navíc ukázaly svůj charakter, když po zápase bez váhání vzaly smetáky a uklidily nejen svou šatnu, ale i společnou chodbu. To byl skvělý závěr dne.“

Skvělý herní výkon a střelecké úspěchy si připsala Kamila Schacherlová (Malše Roudné), která vstřelila dva góly proti Táboru. Vynikla také Aneta Soukupová (SK Rudolfov) se čtyřmi brankami a Nikol Herdová (SK Ševětín), která zaznamenala gól proti Písku. Pozornost si zaslouží i Kateřina Velíková z TJ Sokol Žabovřesky, která přispěla k celkovému týmovému výkonu dvěma krásnými brankami.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *