Zápasový souhrn mládežníků

Uplynulé dny přinesly mnoho vzrušujících fotbalových momentů pro všechny naše týmy, od nejmladší přípravky až po starší žáky.

V sobotu 7. září se v Českých Budějovicích na hřišti na Destince konal turnaj nejmladší přípravky, kde nastoupily dva naše týmy. I přes velmi teplé počasí podali hráči a hráčky skvělé výkony. Tým ve střední skupině se snažil o přihrávky, které vedly k několika povedeným akcím. Druhý tým se rovněž činil, když předvedl bojovnost a snahu o držení míče, spolu s několika odvážnými pokusy o kličky. Hráči ukázali, že mají velký potenciál a že se ničeho nebojí, a to ani v náročných podmínkách.

V pondělí 9. září se mladší přípravka utkala doma s týmem Mladého. Zápas byl plný zvratů a napětí až do poslední minuty. Výsledek 7:6 pro náš tým byl zaslouženou odměnou za velkou bojovnost a vytrvalost. Dvě minuty před koncem bylo skóre vyrovnané 6:6, ale po skvělé týmové akci jsme se podařilo dotlačit míč za soupeřovu brankovou čáru a strhnout tak vítězství na svou stranu. Hráči ukázali, že se nevzdávají ani když je situace těžká.

Ve čtvrtek 12. září nastoupila starší přípravka na hřišti v Týně nad Vltavou. První poločas přinesl řadu pohledných akcí, které vedly k drtivému vedení a konečnému vítězství 13:1.Brankář soupeře byl v několika případech opravdovou překážkou, ale to nijak nesnížilo radost z výhry. Naši hráči podali kvalitní výkon a i když výsledek mohl být ještě vyšší, připsali si zasloužené tři body.

Tentýž den odehráli svůj první zápas sezóny také starší žáci, kteří nastoupili na Hluboké. Hrálo se na formát 8+1, 2×40 minut, a kluci se rychle dostali do vedení 1:0 gólem Šimona Lesniaka. Bohužel domácí tým stihl v poslední minutě prvního poločasu srovnat. Ve druhém poločase jsme šli znovu do vedení po nádherné střele Tomáše Interholce do šibenice, ale Hluboká rychle vyrovnala. Zápas se nakonec zlomil po dvou penaltách pro domácí, které rozhodly o konečném výsledku 4:2 pro Hlubokou. I když jsme měli šance na zvýšení náskoku, bohužel jsme je neproměnili. Přesto si kluci zaslouží velkou pochvalu, zejména bratři Interholcovi, kteří drželi tempo zápasu a odehráli celých 80 minut bez střídání.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *